Sikker og godkendt teltudlejning

Vidste du at der er regler for opsætning af telte? Bare rolig. Som kunde ved PS Teltudlejning er du i trygge hænder. For vi har nemlig styr på de mange regler der findes i den gældende lovgivning. Lovgivningen der mere formelt hedder bekendtgørelse om certificeringsordning for transportable telte og konstruktioner, som sikrer dig at teltet er sat ordentligt op og kan holde til vand, vind og vejr.

Der er bl.a. regler om at man skal søge byggetilladelse ved kommunen, hvis ikke teltet er certificeret. Men endnu en gang kan du være helt rolig ved at leje telte af PS Teltudlejning, da alle vores telte er certificeret og lever op til reglerne for teltudlejning. Du kan her på nedenstående billede se et udklip af vores certifikat fra Teknologisk Institut.

Du kan læse mere om reglerne på Bygningsreglementets hjemmeside omkring transportable konstruktioner eller give os et kald på 28 71 05 40 eller en mail på Kontakt@PSTeltudlejning.dk, hvis du vil have vores professionelle rådgivning om hvad der er muligt at sætte telt op ved dig til din fest.