Billig teltudlejning

PS Teltudlejning har i forvejen utrolig billig teltudlejning.

Men det kan faktisk godt gøres billigere endnu. Vi tilbyder nemlig også en speciel medhjælps-rabat, hvis blot man stiller med 3 mand der hjælper med opsætning og nedtagning af telt. Så kan du spare yderligere 10 % og dermed leje et festtelt endnu billigere end ellers.

Denne specielle medhjælps-rabat gælder både ved leje af telt og gulv på Fyn eller i omegnen af Odense.

Et eksempel på billig teltudlejning

Du er interesseret i at leje et 9 x 6 m. partytelt til din havefest, hvilket normalt koster 4.200,-

For denne pris vil PS Teltudlejning stå for opsætning og nedtagning, men da du benytter dig af denne specielle medhjælpsrabat og stiller med 3 mand til opsætningen og nedtagningen, opnår du 10 % rabat og du skal derfor kun betale 3.780,-

Betingelser:
– Rabatten opnås ved at man stiller 3 mand som hjælper ved både opsætning og nedtagning
– Rabatten gælder kun på leje af festtelt og leje af gulv, og ikke på øvrige lejedele såsom leje af borde, leje af stole eller lignende.
– Rabatten kan som udgangspunkt godt bruges med andre rabatter og kampanger, men ved nogle rabatter og kampagner kan der ikke opnås dobbeltrabat. Kontakt os endelig, hvis du i er tvivl på 28 40 59 43.

Ditte Lyng fra Odense gav PS Teltudlejning 5 ud af 5 stjerner

"Teltet vi lejede ved PS Teltudlejning fik stor ros af vores gæster for både at være helt hvidt og højt til loftet, men også fordi det var godt til at holde på varmen, så man ikke sad og frøs sidst på aftenen"

Andre kunder har også lejet: