PS Teltudlejning – Alt hvad du skal bruge til din fest

Teltudlejning på Fyn

Har du brug for teltudlejning på Fyn? Hvis du kan svare ja, så er du nemlig kommet til det rette sted! PS Teltudlejning tilbyder nemlig det du søger. Uanset om du skal holde en lille hyggelig havefest eller om du skal holde en rigtig stor fest, så kan vi hjælpe dig med alt hvad du skal bruge til festen. Vi har partytelte i alle størrelser – vi har endda også andre størrelser end dem der står her på vores hjemmeside. Vi kan helt sikkert hjælpe dig med en god løsning, så du kan få det du drømmer om. Tøv ikke med at kontakte os og hør nærmere om dine muligheder på 28 71 05 40 eller Kontakt@PSTeltudlejning.dk

PS Teltudlejning tilbyder både udlejning af festtelte, udlejning af borde og stole, leje af gulv m.m. Vi har alt hvad du skal bruge til festen. Vi har samlet alt, for at gøre det nemt for dig, så du kun behøver at leje ét sted. Nemmere bliver det ikke!

PS Teltudlejning kører på hele Fyn

Uanset hvor på Fyn du skal leje et partytelt, er vi parate til at hjælpe dig. Vores lager er centralt beliggende på Fyn nær motorvejen. For at vore helt korrekt, har vi lager i Odense. Vi tilbyder derfor teltudlejning i Odense og teltudlejning i Bogense.

Hvis du har behov for teltudlejning i Nyborg eller teltudlejning i Middelfart er vi parate til at hjælpe. Vi har tidligere haft kunder der havde brug for teltudlejning i Ringe og teltudlejning i Kerteminde.

Andre eksempler på tidligere kunder har været teltudlejning i Faaborg og teltudlejning i Svendborg.

Kort sagt: Vi har allerede udlejet festtelte på hele Fyn.

Her får du det bedste tilbud på teltudlejning på Fyn

Vi er overbeviste om, at vi kan hjælpe dig. Vi er altid klar med en løsning på teltudlejning. Dertil er vi yderst konkurrencedygtige og vi kan derfor samlet set give dig det bedste tilbud på teltudlejning. Kontakt os allerede i dag, og få planlægningen færdig med det samme.

Send os en mail på Kontakt@PSTeltudlejning.dk eller ring på 28 71 05 40.

Alle vores telte er solide professionelle udlejnings-telte fra dansk producent – alle vores festtelte er certificeret og bliver løbende godkendt af Teknologisk Institut.
Det er din sikkerhed for at alle vores telte overholder den seneste lovgivning.

Vi går meget op i kvalitet, alle vore telte bliver rengjort efter udlejning så vi er sikre på altid at kunne levere et pænt hvidt telt til dig.

Alle priser er inkl. opsætning, nedtagning og rengøring.

Sikker og godkendt teltudlejning

Vidste du at der er regler for opsætning af telte? Bare rolig. Som kunde ved PS Teltudlejning er du i trygge hænder. For vi har nemlig styr på de mange regler der findes i den gældende lovgivning, der hedder mere formelt hedder bekendtgørelse om certificeringsordning for transportable telte og konstruktioner, som

Der er bl.a. regler om at man skal søge byggetilladelse ved kommunen, hvis ikke teltet er certificeret.

http://historisk.bygningsreglementet.dk/file/609541/Informationspjecetransportablekontruktioner.pdf