Galleri

Se hvordan vores flotte hvide partytelte/festtelte ser ud, når de er sat op. Man kan leje et festtelt til studenterfest, sommerfest, svendegilde, fødselsdagsfest eller bryllup. Kun fantasien sætter grænser, men en ting er helt sikker – en god fest starter med med et flot hvidt telt partytelt.

Du kan altid ringe til PS Teltudlejning på +45 2871 0540 / +45 2393 5071 eller sende en mail til Kontakt@PSteltudlejning.dk

Leje af festtelt i Ringe, Fyn.

PS Teltudlejning leverer til hele Fyn; Så derfor var det ikke noget problem med leje af telt, da der skulle holdes studentergilde i Ringe. Her ses vores 6 x 8 meter telt, som blev leveret og sat op, så der var klar til flere studenterfester i Ringe. Da teltet skulle bruges til at holde flere fester, blev teltet lejet i en periode på to uger. Teltet er yderst kraftigt både stængerne og selve tagdugen samt siderne – bemærk også den ekstra tagkonstruktion inde i teltet. Så teltet stod lige så pænt, som da vi forlod det to uger forinden, trods der i mellemtiden havde været kraftig regn og blæst.

Teltudlejning til studentergilde

Dette er vores 5×10 meter hvide festtelt, som blev lejet ud i en periode på to uger. Teltet blev lejet ud til studentergilde i Korup, Odense. Der blev valgt en samlet løsning, som betød at der også blev lejet 50 luksusstole med tilhørende 8 stk. 2,4 x 0,8 meter borde. Der er plads til 8-10 mand pr. bord, men når man skal leje borde skal man også huske at leje et ekstra bord eller to, hvis man også gerne vil have plads til buffeten.