Galleri

Se hvordan vores flotte hvide partytelte/festtelte ser ud, når de er sat op. Man kan leje et festtelt til studenterfest, sommerfest, svendegilde, fødselsdagsfest eller bryllup. Kun fantasien sætter grænser, men en ting er helt sikker – en god fest starter med med et flot hvidt telt partytelt.

Du kan altid ringe til PS Teltudlejning på 61 13 94 59 eller sende en mail til Kontakt@PSteltudlejning.dk

Leje af festtelt i Ringe, Fyn.

PS Teltudlejning leverer til hele Fyn; Så derfor var det ikke noget problem med leje af telt, da der skulle holdes studentergilde i Ringe. Her ses vores 6 x 8 meter telt, som blev leveret og sat op, så der var klar til flere studenterfester i Ringe. Da teltet skulle bruges til at holde flere fester, blev teltet lejet i en periode på to uger. Teltet er yderst kraftigt både stængerne og selve tagdugen samt siderne – bemærk også den ekstra tagkonstruktion inde i teltet. Så teltet stod lige så pænt, som da vi forlod det to uger forinden, trods der i mellemtiden havde været kraftig regn og blæst.

Teltudlejning til studentergilde

Dette er vores 5×10 meter hvide festtelt, som blev lejet ud i en periode på to uger. Teltet blev lejet ud til studentergilde i Korup, Odense. Der blev valgt en samlet løsning, som betød at der også blev lejet 50 luksusstole med tilhørende 8 stk. 2,4 x 0,8 meter borde. Der er plads til 8-10 mand pr. bord, men når man skal leje borde skal man også huske at leje et ekstra bord eller to, hvis man også gerne vil have plads til buffeten.

Se dine muligheder: