Om PS Teltudlejning

PS Teltudlejning kan tilbyde dig utrolig billig teltudlejning af flotte hvide partytelte i super god og stærk kvalitet, da PS Teltudlejning faktisk opstod ved en tilfældighed. Vi, Peter og Sebastian, er stifterne af PS Teltudlejning, hvor vi oprindeligt blot solgte fyrværkeri under navnet Krudtborgen. Det gjorde vi, da vi begge var studerende og ville tjene lidt ved siden af studiet.

Til fyrværkerisalget i 2015 havde vi investeret i et stort og flot hvidt festtelt, som vi solgte fyrværkeriet fra i Nyborg. Vi ville sælge fyrværkeri igen i 2016, hvor vi investerede i endnu flere partytelte, så fyrværkerisalget kunne blive endnu større og flottere end sidste år.

Festteltene er i vildt god og stærk kvalitet, da teltene skal kunne holde til at være opsat om vinteren, hvor der er mulighed for sne og kraftige vindstød. Det betød, at vi havde flere telte liggende, som egentlig bare skulle bruges til nytår.
Nogle af vores venner vidste at partyteltene blot lå gemt væk i sommeren 2016. Derfor spurgte vores venner om de kunne leje et partytelt – og sådan opstod PS Teltudlejning. I stedet for at teltene lå gemt væk om sommeren, kunne de ligeså godt blive lejet ud og skabe en masse glæde til mange sommerfester.

Netop derfor kan du derfor leje et partytelt billigt ved os i PS Teltudlejning. For at vi kan give dig den bedste service, har vi gjort det nemt for dig, når du skal holde en god sommerfest, havefest, studentergilde eller svendegilde. Vi tilbyder nemlig også udlejning af gode og solide stole, borde, gulv, gasovn og lamper.

Vi kan derfor hjælpe dig med alt til festen, så rammerne for din fest bliver de helt rigtige, og du skal kun tænke på at nyde festen sammen med dine gæster.

Med venlig hilsen
Stefan Jensen – Indehaver