Ledige jobs ved PS Teltudlejning

PS Teltudlejning tilbyder udlejning af festtelte, borde, stole, gulv, bar, service m.m. Uanset om du skal holde konfirmation, studentergilde, havefest, bryllup eller fødselsdagsfest, kan vi tilbyde dig alt hvad du skal bruge. Kort sagt: PS Teltudlejning har alt du skal bruge til festen.

PS Teltudlejning er en nyere odenseansk udlejningsvirksomhed, der er i en vækstfase, hvor vi oplever en stadig stigende efterspørgsel på leje af vores mange forskellige produkter. Netop derfor søger vi flere nye medarbejdere, som vil tage del i denne udvikling og sætte sit præg i virksomheden.

Ledige jobs

PS Teltudlejning søger teltmontør på Fyn

Vi søger 2-3 teltmontører, hvis primære arbejdsfunktion vil være pakning af produkterne fra vores lager som ligger centralt i Odense, hvorefter produkterne skal køres ud til kunden. Vi står for opsætningen og nedtagning af teltene. Efterfølgende skal produkterne hentes og sættes tilbage på lageret.
Vi har adskillige arbejdsredskaber til at afhjælpe det hårde fysiske arbejde, men man skal forvente at arbejdet alligevel kan være hårdt fysisk. Man skal derfor ikke være bange for at tage fat. Man vil altid være to medarbejdere om at sætte telte op.

Vi forventer at man er frisk, mødestabil og arbejdsom. Det vil være en fordel at være fra Odense eller omegn, da vores lager er her. Vi kører dog ud på hele Fyn. Det er derfor også et krav at have kørekort.

Vi forventer at der medio april er brug for 2-3 ansatte på deltid, hvor der vil være 2-3 ugentlige vagter á 5-6 timer. I højsæsonen vil der formentlig være mulighed for mere arbejde, hvis man vil. Arbejdstiderne er meget fleksible, hvorfor arbejdet er velegnet til studerende.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning på Kontakt@PSTeltudlejning.dk. Kontakt Benjamin på mailen eller +45 28 71 05 40 / +45 23 93 50 71, for yderligere spørgsmål om stillingen.